Help het Gouden Dagen Fonds! Word donateur

Gouden Dagen Heerhugowaard - De Pieter Raat Stichting

Het Gouden Dagen Fonds helpt bijzondere activiteiten en uitstapjes mogelijk maken voor ouderen in Heerhugowaard. Uitjes, waar binnen de reguliere budgetten geen geld of menskracht voor is. Zo zijn in juni 2011 ouderen naar de musical Mary Poppins geweest in het Circustheater in Scheveningen. Zonder steun van het Gouden Dagen Fonds was dat financieel onhaalbaar geweest.

Naast grootschalige uitjes is er veel aandacht voor individuele persoonlijke wensen van ouderen. Om deze op het spoor te komen staat op beide locaties van De Pieter Raat Stichting een wensboom. Regelmatig wordt daar een wens uitgehaald en vervuld. Op dit moment worden stappen ondernomen om op meerdere plekken in Heerhugowaard (wijkcentra of buurtcentra) wensbomen te plaatsen.

Gouden Dagen wordt, naast de vaste Gouden Vrienden en donateurs, ook gesteund door bedrijven en instellingen die incidenteel of elk jaar opnieuw activiteiten helpen organiseren, sponsoren of financieren.

Financiële steun kreeg het Gouden Dagen Fonds in Heerhugowaard al eerder van de Rotary Heerhugowaard/Langedijk, Junior Kamer Heerhugowaard, Bot Waarderings Fonds en BAK reizen. Maar ook door free publicity wist Gouden Dagen in rap tempo bekendheid in Heerhugowaard te krijgen.

Ook zijn er steeds meer particuliere initiatieven om geld voor Gouden Dagen in te zamelen: bij voorbeeld via sponsortochten, verkoop van spullen, of sportactiviteiten. Steeds meer mensen en bedrijven in Heerhugowaard tonen op deze manier hun betrokkenheid. Dat is de kracht van Gouden Dagen!