Gouden Gracht Concert

Na het grote succes van vorig jaar, organiseert Stichting Gouden Dagen in samenwerking met het Initiatievenfonds, Vaillant fonds en Voorzorg Utrecht, wederom het Gouden Gracht Concert. Dit initiatief is bedoeld om ouderen en hun buurtbewoners met elkaar te verbinden. Het idee is simpel, nodig een oudere uit die in uw buurt woont en geef u beiden met uw Utrechtse postcode op, om samen te genieten van een muzikale rondvaart door de binnenstad van Utrecht. Het Gouden Gracht Concert vindt plaats op 7 september en is gratis.

logo SVU logo initiatievenfonds logo Vaillant Fonds

Gedurende dit evenement zullen op vaste vaartijden, een groep van vier boten de Utrechtse Grachten goud kleuren. Naast de mooie route door de binnenstad kunnen de bezoekers genieten van diverse muzikale optredens, die verzorgd worden door studenten van het conservatorium. Uiteraard is ook gedacht aan een gezellig ontvangst en is er een hapje en een drankje aan boord. De rondvaart wordt afgesloten met een verrassend slotconcert. Deze vindt plaats aan de Nieuwe kade.

Opstapplaats:
Nieuwe kade, ter hoogte van nummer 215

Wij raden aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer om naar de locatie te komen. De dichtbij zijnde bushaltes voor de Nieuwekade zijn: De Neude en Sint Jacobstraat. Vanaf daar is het nog enkele minuten lopen naar de opstapplaats. De dichtbij zijnde parkeergarages zijn: Paardenveld en La Vie
Wilt u ook aanwezig zijn bij dit evenement? Meldt u zich dan snel aan via onderstaand aanmeldformulier, dan bent u verzekerd van een plaats.

Deze activiteit heeft inmiddels plaatsgevonden. U kunt zich niet meer opgeven. Houd onze Home pagina in de gaten voor nieuwe evenementen!