Utrecht 900 jaar stadsrechten

Utrecht bestaat 900 jaar en dat is feest! Ter gelegenheid van deze bijzondere viering, organiseert Gouden Dagen in samenwerking met de gemeente, het Richard Hoogland Fonds en Stichting Elise Mathilda Fonds, het Gouden Gracht Concert. Dit initiatief is bedoeld om ouderen en hun buurtbewoners met elkaar te verbinden. Het idee is simpel, nodig een oudere uit die vlakbij woont en geef uw beiden op om samen te genieten van een muzikale rondvaart door de binnenstad van Utrecht. Het Gouden Gracht Concert vindt plaats op 23 en 24 juni en is gratis.

Gedurende dit evenement zullen op vaste vaartijden, een groep van zes boten de Utrechtse Grachten goud kleuren. Naast de mooie route door de binnenstad kunnen de bezoekers genieten van diverse muzikale optredens, die verzorgd worden door studenten van het conservatorium. Uiteraard is ook gedacht aan een gezellig ontvangst en is er een hapje en een drankje aan boord. De rondvaart wordt afgesloten met een slotconcert. Deze vindt plaats aan de Nieuwe kade.

Opstapplaats:
Nieuwe kade, ter hoogte van nummer 155

Wij raden aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer om naar de locatie te komen. De dichtbij zijnde bushaltes voor de Nieuwekade zijn: Neude en Sint Jacobstraat. Vanaf daar is het nog enkele minuten lopen naar de opstapplaats. De dichtbij zijnde parkeergarages zijn: Paardenveld en La Vie

Wilt u ook aanwezig zijn bij dit evenement? Meldt u zich dan snel aan via onderstaand aanmeldformulier, dan bent u verzekerd van een plaats.