Hoe wij werken

Wij maken ons hard voor het welzijn van ouderen. Want juist ouderen hebben te maken met verliezen die onomkeerbaar zijn. Als je minder mobiel bent, je gezondheid slechter wordt en je verliest mensen om je heen, dan is de kans groot dat je je eenzaam voelt. Gouden Dagen doet hier wat aan door middel van activiteiten die gericht zijn op ontmoeting en sociaal contact. 

Jolanda van Dam (Viva zorggroep): "Ik sprak eens een vrouw, die maar één uitje had in een heel jaar. Dit was het tochtje naar de stembus en terug. Voor deze mensen doen we het."

inzet-aanmelden-locatieGouden Dagen heeft de afgelopen jaren een werkwijze ontwikkeld die mensen met elkaar verbindt.

We bouwen  aan een sterk lokaal netwerk van lokale zorg- en welzijnsinstellingen.  Zij vinden de ouderen en halen hen uit hun isolement. Dat doen zij met activiteiten uit het Gouden Dagen programma. Hierin worden zij weer ondersteund door Gouden Dagen.

Vervult jouw instelling een sociale functie en ben je op zoek naar een structurele manier om het welzijn van ouderen te verbeteren? Meld je aan als Gouden Dagen locatie.

Door Gouden Dagen vergroot je je bekendheid in de wijk, je bereik onder ouderen en creëer je een netwerk van organisaties, bedrijven, sponsoren, vrijwilligers en donateurs. Lees meer over de voordelen van een Gouden Dagen Locatie.