HET GOUDEN AANBOD
GEÏNSPIREERD OP DE 4 GOUDEN PIJLERS

GOUDEN KOFFIE
GOUDEN WENSEN
GOUDEN CULTUUR
GOUDEN NATUUR

VASTE JAARLIJKSE ACTIVITEITEN

KOM MEE NAAR BUITEN 
GOUDEN NATUUR – VOORJAAR

Met het wandelseizoen voor de deur is dit een heerlijke start om even lekker naar buiten te gaan. Vrijwilligers nemen ouderen mee op pad om te genieten van de natuur en het gezelschap. Een mooie activiteit om eenzaamheid tegen te gaan.

HARINGPARTY
GOUDEN CULTUUR – HALF JUNI

Zodra de eerste haring gevangen is, is het feest! En dat betekent tijd voor de Gouden Haringparty, waarbij dit lekkernij feestelijk wordt geserveerd aan alle ouderen. Een middag vol gezelligheid, activiteiten, verbinding en traditie.

LICHTJESTOUR
GOUDEN CULTUUR – DECEMBER

Een prachtige winterse wandeling door de stad met verlichte rolstoelen, rollators en tuinen. Onderweg lekker genieten van een hapje en een drankje en sfeervolle muziek. Een vleugje gezelligheid en saamhorigheid tijdens de donkere dagen.

GOUDEN KEUZE ACTIVITEITEN

GOUDEN KOFFIE MOMENTEN 
GOUDEN KOFFIE – SOCIALE ACTIVITEIT

Een sociale gelegenheid voor ouderen om lekker te genieten van een kopje koffie, wat lekkers en elkaars gezelschap. Verhalen kunnen uitgewisseld worden en nieuwe contacten ontstaan. 

STEVEN KAZAN
GOUDEN CULTUUR – MAGISCHE SHOW

In deze voorstelling, speciaal ‘Voor de jeugd van vroeger’, brengt Stevan Kazan een show vol humor, interactie en natuurlijk ongelooflijke goocheltrucs. Een ervaring die ouderen niet snel zullen vergeten.

GOUDEN KOFFIECONCERTEN
GOUDEN CULTUUR – KLASSIEKE MUZIEK

Ouderen worden, onder het genot van een kopje koffie, getrakteerd op een intiem concert van de talentvolle Pianist Wouter Harbers. Op een bijzondere locatie of dicht aan huis. Bekijk hier het complete overzicht voor 2020.

CIRCUS IN DE ZORG
GOUDEN CULTUUR – VOORSTELLING OP LOCATIE

Haal het circus in huis en laat ouderen genieten van een feestelijke voorstelling, waarover nog lang wordt nagepraat. Op het programma een bijzondere mix van circus, theater en muziek. TOURDATA 2020

TOVERTAFEL
GOUDEN CULTUUR – SPEELSE ZORGINNOVATIE

Speciaal voor ouderen in de latere fase van dementie. De bijzondere spellen zorgen voor verbinding en interactie met elkaar en stimuleren beweging. Zowel zelfstandig uitvoerbaar als onder begeleiding.

STAMTAFEL
GOUDEN CULTUUR – ROADSHOW

Volkswagen busje met keuken die op locatie flink uitpakt met een party tent, lange tafel, café stoelen en lekkere hapjes en drankjes. Uiteraard mogen de muziek en traditionele aankleding niet ontbreken bij deze sfeer.

DE GOUDEN WENSBOOM 
GOUDEN WENSEN – MAAKT WENSEN KENBAAR

Middels de speciale wenskaarten, kunnen ouderen hun bijzondere wensen kenbaar maken en ophangen in de wensboom. Gouden Dagen verzamelt deze op reguliere basis en zorgt ervoor dat bijzondere wensen in vervulling gaan.

EIGEN INITIATIEVEN
TER AANVULLING OP HET GOUDEN AANBOD 

Heeft u een Gouden idee/ activiteit welke niet in het totaal aanbod vermeld staat, maar wel goed aansluit bij de doelgroep ouderen? Laat het dan weten, Gouden dagen omarmt eigen initiatieven en ondersteunt hierbij zo goed mogelijk.