STEUN GOUDEN DAGEN, HELP SENIOREN

Gouden Dagen zet zich in voor een betere leef kwaliteit voor senioren. Dat doen we uiteraard niet alleen, maar samen met (zorg)instellingen, partners en vrijwilligers. Want samen maakt niet alleen sterk, maar ook meer mogelijk. Zo wordt het draagvlak voor deze problematiek groter en ontstaan meer passende oplossingen. Elke vorm van bijdrage helpt het verschil te maken voor de ouderen.   

VORMEN VAN BIJDRAGE

“Hoe kan ik dan bijdragen?”, is een veel voorkomende vraag die zowel door individuen als organisaties wordt gesteld. En terecht, want vaak is het niet een kwestie van niet willen, maar niet goed weten welke opties van steun er zijn. Binnen Gouden Dagen zijn we blij met alle initiatieven en is het mogelijk om senioren te steunen middels; het aanmelden als vrijwilliger of Gouden Vriend en het schenken van een donatie of een opname in het testament. Op deze manier kunnen de huidige activiteiten en projecten worden voortgezet. Een stap dichter op weg naar verbinding en meer mobiliteit!  

STAP IN DE WERELD VAN OUDEREN EN ZET DEZE MET EEN KLEIN GEBAAR HELEMAAL OP Z'N KOP!!!

Gouden Dagen
IK HELP LEUKE ACTIVITEITEN MOGELIJK TE MAKEN MET

DONEREN

Ouder worden we allemaal. Maar als het even kan, het liefst op een leuke manier. Tijdens de confronterende momenten is het fijn de focus te kunnen leggen op de dingen die juist nog wel goed gaan. Of, het gevoel te hebben er niet alleen voor te staan. Dat is precies wat Gouden Dagen nastreeft. Ouderen verbinden en de mobiliteit vergroten, middels leuke activiteiten en betekenisvolle projecten. Om deze uit te kunnen voeren, nu, maar ook in de toekomst is budget nodig. Help dit mede mogelijk te maken middels een (kleine) donatie!

IK BETEKEN GRAAG IETS VOOR ANDEREN EN

WORD VRIJWILLIGER

Een helpende hand tijdens de Gouden Activiteiten, een luisterend oor of gewoon een glimlach. Een vrijwilliger is heel belangrijk en draagt bij aan de (sfeer) beleving van ouderen. Het is fijn om op een enthousiaste manier aandacht te krijgen en gehoord te worden, helemaal op latere leeftijd wanneer sociale contacten niet meer zo vanzelfsprekend zijn. Als Gouden Vrijwilliger ervaar je al snel de waarde van inzet en wordt je aangenaam verrast door de humor en visie van de ouderen. Ze laten maar wat graag zien dat ze alles behalve saai zijn, integendeel, juist een grote bron van inspiratie. Ontdek het zelf en meld je aan bij Gouden Dagen!

MET PLEZIER GEEF IK ME OP ALS

GOUDEN VRIEND

Beschik je zelf over leuke activiteiten of ideeën, welke je geheel zelfstandig en op frequente basis kunt organiseren voor senioren? Individueel of in groepsverband? Dan is de Gouden Vriend wellicht iets voor jou! Binnen deze vorm van steun richten we ons met name op het vermaak van de ouderen, waardoor zij zich sociaal meer betrokken voelen en hierdoor minder eenzaam. De meeste ouderen hebben weinig afleiding en komen niet zomaar buitenshuis. Een georganiseerde activiteit of uitstapje is daarom extra waardevol en onvergetelijk. Meld je aan als Gouden Vriend en laat ouderen opleven!

IK WIL SENIOREN ONVERGETELIJKE MOMENTEN

NALATEN

Met én door onze Gouden Dagen deelnemers – lokaal gevestigde zorg- en/of welzijnsinstellingen – bereiken we ouderen die het echt nodig hebben. Gouden Dagen brengt mensen en middelen bij elkaar om hen positief en structureel te helpen. Denk hierbij aan vrijwilligers, het bedrijfsleven, donateurs, sponsoren en lokale organisaties die zich gezamenlijk en naar eigen kracht inspannen om het Gouden Aanbod mogelijk te maken. Als u Gouden Dagen opneemt in uw testament, kunnen wij meer doen om het leven van kwetsbare en eenzame ouderen in Nederland te verbeteren. Lees hier meer over de mogelijkheden.

LATEN WE SAMEN MEER MOOIE MOMENTEN CREËREN!
DONEER