GOUDEN WENSEN
EEN BIJZONDERE WENS WORDT WERKELIJKHEID

Een bijzondere wens in vervulling laten gaan heeft iets magisch!

De pure blijdschap en verwondering op de gezichten is onbetaalbaar. Daarom willen we dit zo vaak mogelijk doen. Grote wensen, kleine wensen, met een hele groep of individueel. Niks is te gek. Maar dat kan alleen als we ook daadwerkelijk weten wat de wensen zijn. Het is een gemiste kans een lang gekoesterde wens niet uit te spreken. Laten we de ouderen samen motiveren de wenskaarten in te vullen en deze in de Gouden Wensboom te hangen. 

De Gouden Wensboom en bijhorende wenskaarten zijn beschikbaar voor alle aangesloten Gouden Clubs en aan te vragen via Gouden Dagen. Om de wensboom op een ludieke wijze te introduceren binnen de organisatie kan deze samen met de ouderen worden versierd, waarna deze een prominente plek toegewezen krijgt in een gezamenlijke ruimte. Zodat de wensboom mooi opvalt en uitnodigt om er wensen in te hangen. Wensen die lang niet altijd groots zijn in uitvoering, maar wel groots in beleving. 

Nog één keer de koeien voeren en naar binnen drijven. Een droom voor de 92-jarige mevrouw Weerden. Ze deed dit al in haar tienerjaren, als jonge dienstmeid, en hoopte dit 80 jaar later nog eens mee te mogen maken. En of dat gebeurde! Geheel in passende kleding, kaplaarzen en boerenzakdoek, werd haar lang gekoesterde wens in vervulling gebracht en vastgelegd door Hart van Nederland. Geniet mee en bekijk het fragment van dit bijzondere moment. 

777

Bijzondere wensen 
Die maandelijks in de wensboom hangen
Gouden Dagen streeft ernaar ze allemaal in vervulling te laten gaan. Nu en in de toekomst!