Een Gouden Wens… een onbetaalbaar moment!

Gouden Dagen laat de wensen van kwetsbare ouderen in vervulling gaan. Het zijn eenvoudige, maar ook betekenisvolle óf laatste wensen. Want als je niet meer mobiel bent, je gezondheid slechter wordt of je veel mensen om je heen hebt verloren, is het niet meer vanzelfsprekend dat wensen nog uitkomen. Gouden Dagen laat individuele, maar ook groepswensen uitkomen.

‘Wie neemt je mee naar het restaurant als je zelf niet meer kan of mag rijden en alleen bent?’
Bron: Telegraaf
Bron: Telegraaf

Nog één keer de koeien voeren en naar binnen drijven. Een droom voor de 92-jarige mevrouw Weerden. Ze deed het toen ze als 13-jarige dienstmeid was en hoopte dat dit – 80 jaar later – nog een keer mogelijk was. Dat was het… in kaplaarzen en een boerenzakdoek werd haar beleving vastgelegd door Hart van Nederland.

Bekijk hier het fragment van Hart van Nederland.

Door Gouden Wensen gaan eenvoudige, bijzondere, maar vaak ook betekenisvolle wensen in vervulling. Voor sommige ouderen zelfs hun laatste wens.’

 

Gouden Dagen wil meer ouderen zulke onvergetelijke momenten en mooie herinneringen geven. Maar een wens kan pas in vervulling gaan als we weten wát de wens is.

inzet-aanmelden-goudenwensDat kan via de wensboom in Gouden Dagen locatie (de zorg- of welzijnsinstelling) in uw regio. U noteert de wens op een wenskaart, hangt deze in de wensboom of stuurt deze retour naar het adres op de kaart. De wensboom is bedoeld voor individuele én voor groepswensen.

Gouden Wensen worden mogelijk gemaakt door de Gouden Dagen deelnemer in uw buurt. Door samen te werken met vrijwilligers, giftgevers, bedrijven, lokale organisatie en vaak ook met de pers, worden wensen werkelijkheid.

Wenskaart-Achterkant

 

 

 

 

 

Is er geen Gouden Dagen locatie in uw regio? Wij willen uw wens toch graag horen!

 

Willy-Krenz-GoudenWensen-contentpagina_213x213

Mevrouw Krenz wilde graag nog een keer naar een Jazzconcert. “Ik heb mooie en emotionele herinneringen aan oude jazz. Gouden Dagen heeft mijn wens in vervulling laten gaan: mijn concertbezoek bracht al deze herinneringen weer naar boven.”

 

 

‘Nog één keer terug naar het huis of de plaats waar u bent opgegroeid? Terug naar het café waar u uw overleden partner voor het eerst hebt gezien? Of ervaren hoe het is om te vliegen in een luchtballon?’