GOUDEN KOFFIE
MEER DAN ALLEEN EEN BAKKIE

De kracht van dit kopje koffie zit hem in de verbinding!

Gouden Koffie is een laagdrempelig, georganiseerd koffiemoment waar ouderen gratis gebruik van kunnen maken. Wekelijks of op speciaal aangegeven tijden, staat de koffie klaar bij de Gouden Clubs die alle ouderen uit de buurt graag verwelkomen. Het is gezellig en sfeervol, mensen gaan met elkaar in gesprek en luisteren naar elkaar. Bij gelegenheid wordt de Gouden Koffie geserveerd op een unieke locatie of met een speciale spreker of activiteit, wat zo’n moment van samenzijn extra leuk maakt. 

Door de Gouden Koffiemomenten blijven ouderen in beeld. Het is een stap in de richting van een veelzijdig activiteiten aanbod, speciaal gericht op deze doelgroep. Zodat ze op eigen initiatief meer interactie kunnen toevoegen aan het dagelijkse leven. Iets waaraan ouderen veel waarde hechten. Tevens is het een uitgelezen moment voor bedrijven om ook van betekenis te kunnen zijn voor ouderen. Er zijn verschillende manieren waarop aangehaakt kan worden en hulp aangeboden kan worden.

Het is altijd leuk om extra uit te kunnen pakken en ouderen hiermee een speciaal gevoel te geven. Of het nu gaat om de aankleding, de catering of een activiteit. Denk bij dit laatste bijvoorbeeld aan sprekers die interessante thema’s belichten en leuke discussies op gang brengen, presentaties van producten welke gericht zijn op ouderen of cursussen die de dagelijkse dingen vergemakkelijken. Wellicht een klein gebaar, maar zeker een grote impact. Meedoen?? Laat het Gouden Dagen weten.

209

LITER KOFFIE 
Aan Gouden Koffiemomenten

Help Gouden Dagen door te 
kunnen gaan met inschenken!