Gouden Koffie

Gouden Koffie Donaties

Koffie drinken is nu eenmaal veel gezelliger in gezelschap. Het smaakt niet alleen beter, het creëert een ontspannen sfeer waarbij direct contact is en verhalen kunnen worden uitgewisseld. Iets zo simpels, kan een wereld van verschil maken voor ouderen. Een standaard dag, die ineens veranderd in iets om naar uit te kijken. Waardevolle momenten die we daarom graag op frequente basis aan willen bieden.

In samenwerking met onze Gouden Clubs doen we dat met veel plezier. De koffie vloeit rijkelijk en bij gelegenheid is het ook genieten van een leuke activiteit of gastspreker. Geheel afgestemd op de interesses van de ouderen. Helpt u ons de Gouden Koffie te kunnen blijven serveren in de toekomst?

Gouden Wensen

Gouden Wensen Donaties

Wensen zijn er om in vervulling te laten gaan en al helemaal op oudere leeftijd wanneer de hoop hierop bijna is opgegeven. Juist dan zorgen we ervoor dat lang gekoesterde, bijzondere wensen uitkomen. Individueel of met een groep. Een ervaring die nooit zal worden vergeten!

Al deze wensen zijn afkomstig uit de wensboom, welke op elke Gouden Club locatie te vinden is. Ouderen zijn uitgenodigd een wenskaart in te vullen en deze in de boom te hangen. Gouden Dagen verzamelt deze zorgvuldig en zorgt ervoor dat de meeste wensen werkelijkheid worden. Maar er zijn nog zoveel meer wensen die we ook graag in vervulling zien gaan. Helpt u Gouden Dagen mee dit te realiseren?

Gouden Cultuur

Gouden Cultuur Donaties

Aan kunst en cultuur zit geen leeftijd vast. Daarom stimuleert Gouden Dagen juist de creativiteit onder ouderen met Gouden Cultuur activiteiten. Zo worden ouderen met gedeelde interesses bij elkaar gebracht en talenten (her)ontdekt. Het geeft kleur aan hun leven, omdat het naast plezier ook een sociaal karakter heeft.

Lekker zelf aan de slag, maar ook samen genieten van het werk van anderen. Zoals het bekijken van een expositie of het bijwonen van een (klassiek) concert. En als blijkt dat de afstand net even iets te groot is, geen probleem, dan brengen we het amusement in huis. Er is altijd een oplossing te vinden, maar geen excuus om cultuur te moeten missen. Dat vind u toch ook?

Gouden Koets

Gouden Koets Donaties

Voor kwetsbare ouderen is 400 meter de maximale loopafstand. Voor het uitvoeren van de normale dagelijkse bezigheden of uitjes zijn zij daarom vaak op vervoer aangewezen.

De Gouden Koets in IJsselstein is een groot succes en heeft meerdere Gouden Clubs enthousiast gemaakt om deze service binnen de eigen gemeente te kunnen aanbieden aan de ouderen. Verschillende aanvragen zijn uitgezet, maar om dit project landelijk te laten slagen, is alle steun welkom. Help mee ouderen meer mobiel te maken en activiteiten zelfstandig te kunnen blijven doen!