Grijs Gedraaid

Stichting Gouden Dagen nodigt jullie graag uit voor een gratis middagvoorstelling van Grijs Gedraaid op zaterdag 30 december 2023 in het Kennemer theater in Beverwijk gevolgd door een gezellige kunst en cultuurmarkt met creatieve stands waar je activititen kunt uitproberen.

In het kader van onze doelstelling Buurtverbinding, kan Gouden Dagen deze gezellige middag gratis aanbieden aan buren die met elkaar de voorstelling bezoeken. Het idee achter “Grijs Gedraaid” is simpel: een straatbewoner – die in ‘zijn/haar’ straat een (kwetsbare) oudere vindt en vraagt om mee te gaan naar het Grijs Gedraaid”.

‘Grijs Gedraaid’ is genieten voor alle generaties! Deze voorstelling verbindt door middel van muziek, beweging en creatie en is de perfecte gelegenheid om elkaar te ontmoeten. De middag wordt geopend met muziek van singer-songwriter Maaike Ouboter die 10 jaar geleden met haar debuutsingle ‘Dat ik je mis’ heel Nederland wist te raken. Samen met het 22-koppige orkest Kamerata Zuid zal zij haar eigen Nederlandstalige nummers (inclusief liedjes van haar laatste album ‘Harnas van Glas’) en andere bekende Nederlandstalige nummer (meezingen mag!) afwisselen met prachtige klassieke stukken.
Kom in beweging vanuit je luie theaterstoel onder begeleiding van danser en choreograaf Andrew Greenwood van Switch2Move; met zijn bewegingsprogramma zet hij de deur open voor onderling contact. Samen met Eva Durlacher ga je in gesprek met muzikale herinneringen op een creatieve manier.
Komen jullie ook naar Grijs Gedraaid op 30 december om een middag te genieten vol met muziek, dans en creatie?