Meedoen met Gouden Dagen

Wil uw zorg- of welzijnsinstelling meer doen voor meer ouderen? Dat kan! U heeft de faciliteiten, lokale bekendheid en infrastructuur om van betekenis te zijn voor ouderen in uw omgeving. Wij hebben een plan van aanpak, de middelen en mogelijkheden om er structureel een succes van te maken. Laat uw gegevens achter op ons  aanmeldformulier voor meer informatie en/of een kennismakingsgesprek én sluit aan bij het Gouden Dagen netwerk.


Bekijk ook ons Gouden Dagen informatiebrochure!

Of log in via onze Intranetomgeving (voor al aangesloten deelnemers).

photo-placeholder-1

Hoe wij werken...

Wij maken gebruik van bestaande infrastructuren (activiteiten, faciliteiten, vrijwilligers, etc.) van instellingen, we zetten er een gouden rand omheen, ondersteunen in fondsenwerving en brengen dit op een positieve manier onder de aandacht.

Lees meer

photo-placeholder-1

Premieplan

De opbrengst van uw geldinzamelingsacties verdubbelen. Dat is wat Gouden Dagen doet als partner van het Premieplan. Start u een fondsenwervende actie, vergeet dan het Premieplan niet...

Lees meer

photo-placeholder-2

Activiteiten

Er wordt veel moois en goeds georganiseerd voor ouderen, maar niet altijd komt dit ook bij hen terecht. Gouden Dagen slaat een brug tussen mooi aanbod en ouderen. Als deelnemer krijgt u leuke tips en bijzondere uitnodigingen voor (gratis) activiteiten en aanbod.

Lees meer

photo-placeholder-1

Servicedesk vermogensfondsen

Nederland telt veel vermogensfondsen die bereid zijn mooie en betekenisvolle projecten voor ouderen te steunen. Onze Gouden Servicedesk voor aanvragen bij Vermogensfondsen helpt en/of ontlast onze deelnemers als het gaat om fondsaanvragen.

Lees meer

photo-placeholder-1

Actieplatform

Deze pagina is nog onder constructie.

Lees meer

photo-placeholder-1

Het VriendenFonds

Met het VriendenFonds laat de VriendenLoterij hartenwensen in vervulling gaan van mensen die door hun partners worden aangedragen. Gouden Dagen kan als partner van de VriendenLoterij ook gebruik maken van dit VriendenFonds.

Lees meer

photo-placeholder-1

Actueel

Er gebeurt veel goeds voor ouderen. Dat brengen we graag onder de aandacht. Organiseert u een mooie activiteit? Vervult u een bijzondere wens? Komt de burgemeester Gouden Koffie schenken? Laat het ons weten!

Lees meer