Meedoen met Gouden Dagen

Stichting Gouden Dagen wil meer welzijn voor ouderen mogelijk maken, zodat er meer aandacht komt voor kwetsbare ouderen. Dat willen we samen met zorginstellingen doen. U heeft namelijk de faciliteiten, lokale bekendheid en infrastructuur om van betekenis te zijn voor ouderen in uw omgeving, maar… U heeft niet altijd de middelen, mogelijkheden en mensen om dit structureel te doen. Door Gouden Dagen is meer mogelijk: op gebied van fondsenwerving, op gebied van communicatie en op gebied van activiteiten en vrijwilligers. Samen bereiken we meer ouderen.

 

photo-placeholder-1

Hoe werkt het...

Ons netwerk van deelnemers groeit gestaag. We hopen ook dat u mee gaat doen. We bouwen – samen met u – aan een sterk lokaal netwerk waarin ouderen gevonden worden en in beeld blijven. Aandacht is het sleutelwoord in onze aanpak… zodat ouderen zich gezien en gehoord voelen.

Lees meer

photo-placeholder-1

Premieplan

De opbrengst van uw geldinzamelingsacties verdubbelen. Dat is wat Gouden Dagen doet als partner van het Premieplan. Start u een fondsenwervende actie, vergeet dan het Premieplan niet...

Lees meer

photo-placeholder-2

Activiteiten

In Nederland is er de afgelopen jaren veel mooi aanbod ontwikkeld voor ouderen. Gouden Dagen slaat een brug tussen mooi aanbod en ouderen. Als deelnemer krijgt u leuke tips en bijzondere uitnodigingen voor (gratis) activiteiten en aanbod.

Lees meer

photo-placeholder-1

Servicedesk vermogensfondsen

Gouden Dagen wil haar deelnemers in haar kracht zetten. Eén manier om dit te doen is om Gouden Dagen deelnemers te ontlasten. Onze Gouden Servicedesk voor aanvragen bij Vermogensfondsen helpt en ontlast onze deelnemers in fondsenwervende activiteiten.

Lees meer

photo-placeholder-1

Actieplatform

Deze pagina is nog onder constructie.

Lees meer

photo-placeholder-1

Het VriendenFonds

Met het VriendenFonds laat de VriendenLoterij hartenwensen in vervulling gaan van mensen die door hun partners worden aangedragen. Gouden Dagen kan als partner van de VriendenLoterij ook gebruik maken van dit VriendenFonds.

Lees meer

photo-placeholder-1

Actueel

Er gebeurt veel goeds voor ouderen. Dat brengen we graag onder de aandacht. Organiseert u een mooie activiteit? Vervult u een bijzondere wens? Komt de burgemeester Gouden Koffie schenken? Laat het ons weten!

Lees meer