Het Gouden Koffiemoment

De waarde van samen koffie drinken? Onbetaalbaar als het niet meer vanzelfsprekend is! Dit geldt voor veel ouderen die een partner zijn verloren, waarbij vrienden zijn weggevallen en familie ver(der) weg woont. Met Gouden Koffie brengen we mensen bij elkaar.

Gouden Koffie is een structureel en laagdrempelig koffiemoment waar ouderen gratis gebruik van kunnen maken. Het is gezellig, mensen gaan met elkaar in gesprek en luisteren naar elkaar óf naar een speciale gast. En bij gelegenheid vinden Gouden Koffiemomenten plaats op bijzondere locaties, zoals het gemeentehuis!

Door het Gouden Koffiemoment blijven ouderen in beeld. Een eerste stap om meer mooie dingen te organiseren voor ouderen die het nodig hebben…

Gouden Koffie is wordt door onze deelnemers op locatie uitgevoerd. Wilt u graag meedoen met een Gouden Koffiemoment? Kijk dan of er een Gouden Dagen locatie in uw buurt is.

Gouden Koffie is een uitgelezen moment voor organisatie en bedrijven om ook van betekenis te zijn voor ouderen.

Met Gouden Koffie creëren we Gouden Koffiemomenten voor ouderen in Nederland. Drinkt u ook een kopje mee? Of maak jij een kopje koffie mogelijk?