Skip to main content

NK Scootmobiel 2019

Doe mee met het Nederlands Kampioenschap Scootmobiel 2019

 Na het overweldigende succes van 2018 organiseert Stichting Gouden Dagen, op woensdag 12 juni wederom het NK Scootmobiel voor ouderen op Circuit Zandvoort. 

Vanuit iedere provincie kan een team van zes ouderen van 75 jaar en ouder, deelnemen en strijden om de titel ‘Nederlands Kampioen Scootmobiel’.

We nodigen je van harte uit om een team samen te stellen en aan te melden voor dit evenement. Wees er wel snel bij, want het enthousiasme is groot en er kan maar een beperkt aantal deelnemers meedoen.

 

Waar kan je op rekenen:

  • Inschrijven kan tot 1 juni 2019 via het inschrijfformulier in de bijlage
  • Toegang is gratis
  • Deelnemers ontvangen een lunchpakket en drinken
  • Teams komen op eigen gelegenheid naar Zandvoort
  • Er is voldoende parkeergelegenheid
  • Scootmobielen zijn aanwezig op het circuit. Om veiligheidsredenen raden we aan om een team samen te stellen met mensen die zelf ook een scootmobiel rijden.

 

NK Scootmobiel symbool voor veilige mobiliteit

Vijftig procent van de Nederlandse ouderen is eenzaam. Dat is schrijnend! Bij Gouden Dagen vinden we dat ouderen in staat moeten zijn er zelfstandig op uit te trekken om daarmee andere mensen te ontmoeten.

Als je niet meer zo goed ter been bent, is de scootmobiel een mooi middel, maar dan moet het wel op een veilige manier kunnen. Daarom zal ook het Rode Kruis aanwezig zijn om veiligheidsinstructies aan de deelnemende ouderen te geven.