Skip to main content

NA VELE VOORBEREIDINGEN IS DE GOUDEN BOODSCHAPPEN SERVICE OFFICIEEL VAN START GEGAAN. VANAF DINSDAG 21 JANUARI KUNNEN OUDEREN IN IJSSELSTEIN ELKE DINSDAG OCHTEND GEBRUIK MAKEN VAN DEZE SERVICE

Dinsdag 21 januari – De start van de Gouden Boodschappen Service in IJsselstein is een groot succes! Om boodschappen doen voor ouderen leuker en makkelijker te maken wordt deze service, in samenwerking met Albert Heijn IJsselstein, elke dinsdag ochtend tussen 10.00 – 11.30 uur aangeboden. Zo behouden (kwetsbare) ouderen een stukje zelfstandigheid en wordt een bezoek aan de supermarkt een gezellig uitje. 

Speciaal voor de kick-off vandaag hebben de ouderen zich ruim voor aanvangstijd al netjes verzameld voor de receptie van zorginstelling Ewoud. Vol enthousiasme op wat komen gaat en in afwachting van de Gouden Koets. Zodra deze voor de ingang verschijnt, is het instappen voor een vorstelijk ritje naar de Albert Heijn.

Bij de supermarkt wachtte warm ontvangst en kregen de ouderen koffie met iets lekkers. Na een gezellige babbel en nieuwe energie kon het echte boodschappen doen beginnen. Voor sommige ouderen extra speciaal omdat deze activiteit, voor het eerst sinds vele jaren, weer mogelijk werd. De twinkeling in de ogen en glimlach op de gezichten van de ouderen waren alles omvattend.

Waar in IJsselstein al wordt uitgekeken naar het volgende boodschappen moment, kijkt Gouden Dagen uit naar de volgende gemeente waar de Gouden Boodschappen Service aangeboden kan worden! 

DE TWINKELING IN DE OGEN EN GLIMLACH OP DE GEZICHTEN VAN DE OUDEREN WAREN ALLES OMVATTEND!