Skip to main content

DE 4 PIJLERS 

Om meer afwisseling en vermaak te brengen in het leven van de kwetsbare ouderen, heeft Gouden Dagen vier pijlers ontwikkeld: Gouden Koffie, Gouden Wensen, Gouden Cultuur en Gouden Natuur. Op basis van deze Gouden Pijlers worden – in samenwerking met de Gouden Clubs, partners en vrijwilligers – diverse activiteiten georganiseerd in heel Nederland, passend bij onze doelgroep.

Zo wordt samen koffie gedronken, worden bijzondere wensen vervult en halen we cultuur en natuur een stukje dichter bij huis. Bij de Gouden Clubs worden de activiteiten het hele jaar door aangeboden en bij gelegenheid zelfs op een bijzondere locatie. Een anders zo standaard dag verandert in iets om naar uit te kijken en nog lang van na te kunnen genieten.

AANBOD ACTIVITEITEN

De Gouden Activiteiten zijn goed georganiseerd, hebben een sociaal karakter en sluiten aan bij de interesses van de ouderen. Gouden Dagen streeft naar kwaliteit, maar ook naar het bereiken van zoveel mogelijk ouderen. Behorende tot de zorginstellingen of zelfstandig wonend in de buurt. 

Het complete aanbod bestaat uit een aantal vaste en flexibele activiteiten, zodat er voldoende afwisseling geboden kan worden. Uiteraard is er ruimte voor vernieuwing en staat Gouden Dagen open voor ideeën en initiatieven die bijdragen aan verbinding en het vergroten van de mobiliteit.

Heb jij een leuke toevoeging? Laat het ons dan weten via het contactformulier.

DE 4 PIJLERS UITGELICHT

SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR SENIOREN

EEN BAKKIE GEZELLIGHEID

Gouden Koffie

Tijdens de Gouden Koffie brengen we senioren bij elkaar om ze niet alleen te laten genieten van een kopje koffie maar vooral ook van elkaars gezelschap. Er wordt heel wat gepraat en gelachen gedurende deze momenten. Een Gouden activiteit welke dynamiek brengt aan de dag en structureel wordt georganiseerd voor onze doelgroep. De kosten van een kopje koffie?...Misschien een paar euro. De waarde van samen koffie drinken?...Onbetaalbaar! Vooral als het niet meer vanzelfsprekend is.

MEER
Gouden Koffie Donaties
Gouden Wensen Donaties

EEN WENS WORDT WERKELIJKHEID

Gouden Wensen

Met Gouden Wensen gaan eenvoudige, bijzondere, maar vaak ook betekenisvolle wensen in vervulling. Door de speciale wenskaart in te vullen en deze vervolgens in de Gouden Wensboom te hangen, kunnen senioren hun lang gekoesterde wens kenbaar maken. Of het nu gaat om individuele of groepswensen, niks is mooier dan deze in vervulling te zien gaan. Een belevenis die voor altijd bij blijft. Voor sommigen zelfs de laatste.

MEER

INSPIREER OF WORD GEÏNSPIREERD

Gouden Cultuur

Gouden Cultuur brengt senioren met gedeelde interesses dichter bij elkaar en stimuleert de creativiteit. Want ook op latere leeftijd geeft cultuur kleur aan het leven. Samen genieten van het werk en/of optreden van anderen, maar ook lekker zelf aan de slag met muziek of kunst. Verborgen talenten worden ontdekt of komen weer tot leven en blijven verrassen. Gezellig, ontroerend, leerzaam, maar vooral heel erg leuk!

MEER
Gouden Cultuur Donaties
Gouden natuur

SAMEN GENIETEN VAN GROEN

Gouden Natuur

De natuur en het buiten zijn doet veel met een mens. Een kleine wandeling, genieten van het landschap of actief bezig zijn in de tuin. Ieder beleeft de natuur op een eigen manier en leeftijd zou hierin geen rol mogen spelen. Helaas ervaren veel ouderen dit wel zo en komen ze met de jaren steeds minder buiten. Met Gouden Natuur worden senioren gestimuleerd weer naar buiten te gaan voor een frisse neus, beweging of gezelligheid. Maar ook om de groene vingers weer actief te laten zijn. Zodat de beleving van de seizoenen niet alleen vanachter het glas gebeurt.

MEER

Gouden Activiteiten betekent natuurlijk plezier, maar nog veel belangrijker: verbinding, aandacht en onvergetelijke momenten!

GOUDEN DAGEN

ACTIVITEITEN NAAR DE 4 PIJLERS

OVERZICHT AANBOD

Op basis van de 4 pijlers heeft Gouden Dagen activiteiten ontwikkeld speciaal afgestemd op ouderen. Zowel vaste jaarlijkse evenementen als een wisselend aanbod aan activiteiten binnen de Gouden Clubs. Uiteraard wordt het aanbod regelmatig vernieuwd en staan we open voor leuke suggesties. Bekijk hier alvast het complete overzicht.

MEER

GOUDEN ACTIVITEITEN IN BEELD

GRAPPIGE, LEUKE EN ONVERGETELIJKE MOMENTEN

STEUN GOUDEN DAGEN

HELP HET LEVEN VAN KWETSBARE OUDEREN WEER LEUK TE MAKEN

HELP OUDEREN TE VERBINDEN, WORD VRIJWILLIGER!

MELD AAN

SPONSOR GOUDEN ACTIVITEITEN MET EEN GOUDEN DONATIE

DONEER