Skip to main content

HET EVENT VAN DE GOEDE DOELEN WAAR AL LANG NAAR WERD UITGEKEKEN. EN OOK GOUDEN DAGEN WAS ERBIJ DEZE MIDDAG

In het bijzondere gebouw van Naturalis in Leiden werd vandaag (6 februari) het Goed Geld Gala van de VriendenLoterij georganiseerd. Hét moment om groots zichtbaarheid te geven aan goede doelen in Nederland en om te laten zien welke projecten er dankzij de deelnemers gerealiseerd worden.

Na de ontvangstborrel op 9 verdiepingen hoogte, werden alle aanwezigen verzocht plaats te nemen in de grote zaal, waarna het spektakel zou beginnen.  

Er werd flink uitgepakt met optredens, mooie presentaties en natuurlijk een regen aan geldcheques. met name dit laatste zorgde vooral voor veel blije en lachende gezichten. Elk al gereserveerd voor de realisatie van een specifiek project of activiteit. 

Belangrijke projecten werden uitgelicht en inspireerden om in de toekomst nog veel meer goeds te doen. Thema’s als gezondheid, sport, jeugd, ouderen, welvaart kwamen ter sprake en benadrukte hoe belangrijk het bestaansrecht is van alle goede doelen, welke actief zijn binnen deze sectoren. Sprekers  en presentaties werden aangekondigd en aan elkaar gepraat door niemand minder dan Irene Moors. Haar humor is de zaal niet ontgaan.

Voor Gouden Dagen niet alleen een leuk feestje, maar een mooie gelegenheid aandacht te genereren voor onze doelgroep ouderen en te verbinden met overige goede doelen.

STICHTING GOUDEN DAGEN BIJ HET GOED GELD GALA VAN DE VRIENDELOTERIJ OP DE BIJZONDERE LOCATIE NATURALIS IN LEIDEN