GOUDEN DAGEN IN VERBINDING TIJDENS CORONA VIRUS

Sinds de uitbraak van het Coronavirus in Nederland, staat onze wereld compleet op z’n kop. Bewustwording, angst en maatregelen beheersen de dagelijkse activiteiten. Het is belangrijk kalmte te bewaren, de gezondheid voorop te stellen én in verbinding te blijven met elkaar. Juist nu! 

Er wordt een groot beroep gedaan op alle vitale beroepen – dus alle Gouden Clubs – en daarvoor heeft Stichting Gouden Dagen veel respect. Via deze weg willen we niet alleen dankbaarheid uitspreken voor jullie uitzonderlijke prestaties, maar ook een hart onder de riem steken.

Om vanuit ons steun en afleiding te kunnen bieden verzamelen we ideeën en suggesties van alle Gouden Clubs en delen we die met jullie. Zo blijven we op de hoogte van alle mooie initiatieven en inspireren we elkaar deze moeilijke periode door te komen. 

Op deze pagina staan bijzondere updates, hartverwarmende activiteiten en leuke downloadables voor onze (kwetsbare) ouderen. 

Hulp of ondersteuning nodig? Laat het Gouden Dagen weten via telefoon: 030 633 14 98, of email: info@goudendagen.nl

GEDICHT:

” MAAR DE LENTE WIST HET NIET…

Susan Blanco // De Taalrecycler
“Geïnspireerd door mensen”

LAATSTE NIEUWS EN ONTWIKKELINGEN

GOUDEN TIPS EN DRAAIBOEKEN

STUUR OPA EN OMA EEN WENSKAART

GEEN PERSOONLIJK CONTACT, MAAR WEL EEN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

Zo laat je weten dat je aan ze denkt! Een klein gebaar van aandacht en steun, die grote impact heeft op de gemoedstoestand gedurende deze tijden. Download de kaarten door er op te klikken, waarna ze vrij zijn voor gebruik en bewerking. Maak ze persoonlijk door een leuke tekst en/of logo toe te voegen en zorg ervoor dat ze bij de juiste persoon terecht komen. Verstuur er zoveel mogelijk. Elke kaart is een glimlach!

LEUKE SPEL EN DOE ACTIVITEITEN

1)  OPDRACHTEN OM ZELF OF SAMEN TE DOEN

2) CREATIEF MET KLEURPLATEN

 

CREATIEF MET KLEUR
Breng de kleurplaat tot leven met verf of potlood

Omdat het behalve belangrijk, ook nog eens hartstikke leuk is om creatief bezig te zijn, zullen de komende tijd verschillende kleurplaten beschikbaar worden gesteld om te downloaden. Op frequente basis zullen deze worden vernieuwd, zodat er voldoende blijft om uit te kiezen.  Klik op de afbeelding en een groot scherm opent nu.

Gouden Dagen is natuurlijk heel erg benieuwd naar de mooie resultaten. Stuur een foto van de kleurplaat met korte tekst, dan plaatsen wij deze op onze pagina en social media kanalen.

3) BLIJF SCHERP OP SPEELSE WIJZE

 

BLIJF SCHERP EN TRAIN HET GEHEUGEN OP SPEELSE WIJZE
Leuke puzzels en raadsels voor elke dag
 

Ook van puzzels kunnen wij geen genoeg krijgen. Daarom zijn deze middels een klik op de afbeelding eenvoudig te downloaden. Op frequente basis zullen deze worden vernieuwd.

Voor de woordpuzzels is het mogelijk speciale thema’s aan te dragen, zodat een gepersonaliseerde editie ontstaat. Mail bij interesse en leuke input naar: info@goudendagen.nl

HULP OF ONDERSTEUNING NODIG? LAAT HET GOUDEN DAGEN WETEN VIA TELEFOON: 030 633 14 98, OF EMAIL: INFO@GOUDENDAGEN.NL