Skip to main content

OUDEREN GENIETEN VOLOP VAN HET SPEKTAKEL TIJDENS DE LICHTJESTOUR DOOR HEEMSKERK

Op donderdag 12 december 2019, organiseerde Gouden Dagen in samenwerking met Viva Zorggroep voor de tweede keer de Gouden Lichtjestour door Heemskerk. En ook deze keer werd flink uitgepakt voor de bijzondere gelegenheid.

Het voorspelde gure weer leek steeds meer weg te trekken, naarmate de lichtjestour dichterbij kwam. Een mooie meevaller voor alle deelnemers en betrokkenen, die al weken lang druk zijn geweest met de voorbereidingen of er al zo lang naar uit hebben gekeken.

Ruim 300 ouderen, cliënten van de Viva Zorggroep, begeleid door medewerkers, mantelzorgers en vrijwilligers vertrokken vanaf Westerheem, Sint Agnes, Meerstate en Heemswijk voor een feestelijke tocht met sfeervol verlichte rolstoelen, rollators én mensen met als einddoel de Glazen Keet op het Burgemeester Nielenplein.

Daar kon iedereen genieten van warme chocolademelk en kerstkransjes en muziek van het koor de Notenbalkers.

Maar voordat de hele stoet de eindbestemming – Het Burgemeester Nielenplein – heeft bereikt, was het genieten geblazen op de weg er naar toe. Met de vele koek en zopie kraampjes, de levende kerststal, dansoptredens, muziek en natuurlijk de sprankelende verlichting. Zo vlak voor de feestdagen is de sfeer meteen gezet en genieten geblazen van het samenzijn.

Zoveel spektakel is ook de pers niet ontgaan. Een heel team aan camera- en geluidsmannen van Koffietijd heeft zich aangesloten bij de lichtjestour om een mooi item te maken. 

 

DE SFEER EN GEZELLIGHEID ZIJN VOLOP AANWEZIG. JE KUNT DE OLIEBOLLEN BIJNA LETTERLIJK PROEVEN AL KIJKEND NAAR DE LEVENDE KERSTSTAL.