Skip to main content

OUDEREN IN IJSSELSTEIN NU OOK VOOR EEN BOODSCHAP MET DE GOUDEN KOETS

Om boodschappen doen voor (kwetsbare) ouderen makkelijker en leuker te maken, introduceert Gouden Dagen vanaf 21 januari 2020 de Gouden Boodschappen Service. In samenwerking met Albert Heijn te IJsselstein, ontvangen ouderen elke dinsdagochtend hulp en ondersteuning tijdens het boodschappen doen. Ook aan het vervoer is natuurlijk gedacht. Met de Gouden Koets worden ouderen gratis, veilig en vorstelijk gebracht en gehaald.

Speciaal voor de 65-plussers die belangstelling hebben in deze service, is er nu de mogelijkheid elke dinsdag tussen 10.00 – 11.30 uur aan te melden bij de receptie van zorginstelling Ewoud. Waarna vrijwel meteen de Gouden Koets ingestapt kan worden richting de supermarkt. 

Eenmaal aangekomen bij de Albert Heijn wacht hartelijk ontvangst met een kopje koffie en een verrassing. Er is tijd voor een praatje en gezelligheid. Ook staat een medewerker klaar, welke assistentie verleent bij het boodschappen doen. Er is speciaal rekening gehouden met de doelgroep ouderen.

Nadat alles van het lijstje in het mandje zit en bij de slow-kassa is afgerekend, staat de Gouden Koets klaar voor de rit terug. Zo wordt boodschappen doen een uitje om wekelijks naar uit te kijken!

MET INGANG VAN DINSDAG 21 JANUARI IS ER SPECIAAL VOOR DE 65-PLUS, DE GOUDEN BOODSCHAPPEN SERVICE IN IJSSELSTEIN. ELKE DINSDAG TUSSEN 10.00 – 11.30 UUR.