Skip to main content

Het seizoen is reeds begonnen. De eerste haringen zijn gevangen, hoog tijd om mee te proeven tijdens onze Gouden Haring Party, op maandag 17 juni in wijkcentrum de Bolder te Amstelveen. Een plezierige samenwerking tussen Stichting Brentano en het Zonnehuis, welke kleur heeft gegeven aan de dag van de senioren.

Haring, daar houd je van of niet. Terwijl de één er geen genoeg van krijgt, trekt de ander er een zuur gezicht bij. Maar de bewoners van woonzorgcentrum Brentano kijken met veel enthousiasme uit naar dit lekkernij op deze warme zomermiddag. Al zittend op het terras zijn de verse broodjes niet om aan te slepen. Zelfs tegen een 2e en een 3e broodje wordt geen nee gezegd. Het is volop genieten van het lekkers en het samenzijn.

 

Maar tijd om lang achterover te zitten is er niet, want ook het rad van avontuur is aanwezig en zorgt voor de nodige competitie. Ronde na ronde blijft de focus op scherp en is het doel natuurlijk naar huis gaan met één van de mooie prijzen. Gezucht, gelach en gejuich heerst er over het hele terras. Alle senioren geven zich helemaal over aan het vermaak. Hoewel niet alle bewoners in de prijzen vallen, zijn het stuk voor stuk winnaars.

Tijdens de Gouden Haring Party zijn ruim 240 haringen genuttigd en is een mooi sponsorbedrag opgehaald, waarvan nieuwe activiteiten worden georganiseerd. Kortom, een zeer geslaagde dag, waarop nog lang met veel plezier op teruggekeken wordt.